Stel cookie voorkeur in

TSO & BSO

Voorschoolse opvang

Wij bieden van half acht tot half negen voorschoolse opvang aan. Uw kind is van harte welkom en kan naar hartenlust bij ons komen spelen totdat de school begint. Om tien voor half negen gaan de kinderen van de midden- en bovenbouw zelfstandig naar school. De pedagogisch medewerk(st)er brengt de kinderen van de onderbouw naar de klas.

 

Tussen schoolse opvang Meerlaer

Bij de Tussen schoolse Opvang (TSO) kun je lekker op je gemak je brood eten in een veilige en plezierige omgeving. Kinderen zitten gezellig met hun klasgenoten aan tafel en eten samen. Als we klaar zijn, mogen de kinderen zelf kiezen hoe zij de pauze doorbrengen.

Actief, maar misschien vindt jouw kind het prettiger om even rustig te ontspannen. Hoe dan ook, we zorgen dat ze weer vol energie aan het middagprogramma beginnen. Bij Kanteel is voldoende spelmateriaal beschikbaar, maar wij bieden ook leuke, korte activiteiten aan. Wil jij je kind ook aanmelden voor tussen schoolse opvang, neem dan contact op met de TSO coördinator van je school.

 

Buitenschoolse opvang Het Merelnest

Op de BSO kun je na school lekker samen met je vrienden verder spelen, lol maken of ontspannen op de bank liggen om een boek te lezen. Ook kun je na een drukke dag op de basisschool even rustig aan tafel je verhaal kwijt aan een van onze pedagogisch medewerkers. Alles is mogelijk.

Voor kinderen moet de BSO vooral leuk en ontspannend zijn en uitdagend en stoer. Voor
ouders is het belangrijk dat het kind op de BSO veilig wordt opgevangen en het naar de zin heeft. Wij vinden het belangrijk dat kinderen de BSO als vrije tijd ervaren. Bijna niets moet, bijna alles mag en je mag meestal zelf kiezen. 

Kijk hier voor enkele foto's.

Openingstijden

VSO Meerlaer

Maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 08:30 uur

BSO Meerlaer

Maandag, dinsdag en donderdag van 15:00 tot 18:30 uur

Contact

073-8511413
073-8511400

TSO Meerlaer

Maandag, dinsdag, donderdag 12.00-13.00 uur

Contact

Ilse Vorstenbosch.

Tel: 06-33319020
tsomeerlaer@kanteel.nl